Spacer  

 
Line
Line
 AMAC forum HOUS Darko Beovic Hrvatu u BIH
       
Forum:

 
Pise: Tomislav Kralj - Crocop
 

EU rasizam prema Hrvatima i kontinuitet britanskog rasizma

Od genocida na Bleiburgu do medijsko-pravnog genocida nad istinom po haskom sudu 1945-2005 - EU rasizam prema Hrvatima i kontinuitet britanskog rasizma

Od genocida na Bleiburgu do medijsko-pravnog genocida nad istinom po haskom sudu 1945-2005 - EU rasizam prema Hrvatima i kontinuitet britanskog rasizma


U drugoj hrvatskoj drzavi nastavlja se punom parom genocid nad jedinim autohtonim narodom u BiH. Druga dva naroda jedan potpuno a drugi djelomicno nastao iz hrvatskih korijena su se dogovorila da BiH Hrvati nemaju pravo na svoj TV-program. Jelavic je dobio 10 godina i kako vidimo u BiH su uvijek za sve krivi Hrvati bez koje te iste BiH ne bi ni bilo, bila bi zna se Velika Srbija. Dobro nam se zahvaljuju i EU, NATO i islamizirani Hrvati tkz. Bosnjaci. Svaka cast.

Kada imamo politicare najgluplje na svijetu i bez imalo karaktera onda se ne trebamo ni cuditi svemu sta nam se dogadja. U Hrvatskoj se provodi otvorena vladavina haskog bezzakonja u kojemu se zrtve proglasuju zlocincima itd. a u BiH se otvoreno provodi genocid nad preostalim BiH Hrvatima kao da nas dosta nisu prvo Turci pa Srbi iz BiH protjerali ili asimilirali.

Neznam vise sta bi covjek na ovo sve rekao bez da pocme psovati i kleti nase veleizdajnike. Treba imati jaku vjeru ali i napokon sankcionirati hrvatsku veleizdaju.

Znam hrvatsku politiku zanima samo da nakon svih nemogucih bezobrazluka EU-a, Carle i co. te Velike Britanije Hrvatska uspije postati njihov rob i kolonija - sto je za ogranicene i nevjerojatno glupe i pokvarene politicke majmune u Hrvatskoj uspjeh stoljeca ili realizacija povijesnog mazohistickog sna poput onoga 1918. Oni Hrvatsku pljuju, tuku, lazu, podvaljuju, izmisljaju a nasi veleizdajnicki politicki majmuni obrisu pljuvacku, izmet s glave od Carle i Britanaca i uljudno pitaju, jel mozemo sad uci u vas EU.

Carla del Ponte i nasi veleizdajnici pod dirigentskom palicom od Velike Britanije sav Bozji Blagoslov 1990-1995 pretvaraju u zlocin po Hagu i novo politicko prokletstvo ravno onom iz 1102, 1918, 1945 itd.

Zaista nista se nije od Bleiburga do haskog suda za hrvatski narod promjenilo, tamo su nas poklali oko pola miliona uz Blagoslov Velike Britanije, a sada nas Hag protiv zdrave pameti, istine i svega onoga sto su vidjeli i citali ljudi po citavom svijetu proglasava agresorima i koljacima i amnestira velikosrpsku osvajacko-genocidnu ratnu masineriju i JNA vodstvo.

Sta je se promjenilo, Velika Britanija krvnik 1945 kroz Bleiburg i izrucivanje Hrvata Titinim koljacima, 2005 opet Velika Britanija kroz haski sud dokazuje da je crno sto cijeli svijet zna da je bijelo od tona medijske dokumentacije do svjedocenja stotina UN promatraca (koja naravno nisu za politicki zadatak haskog suda relevantna kao svjedocenja uvjerenih cetnika koji se bolje uklapaju u interese i nalog tog "suda") i to nikoga u hrvatskoj bezuvjetno-bezumnoj EU euforiji ne zanima.

Svaka cast, to je isto nemoguca glupost ali s hrvatskom politikom moze svatko kako hoce od Beograda preko Londona do Carle s britanskog lanca u Hagu. Hag je toljaga Velike Britanije kada nisu uspjeli kroz svoje pse koljace cetnike i JNA, vidimo da im preko Haga sve polazi za rukom.

Nevjerojatno je to pretvaranje Bozjeg Blagoslova i velicanstvene i najhumanije vojne pobjede te cinjenice da smo bili zrtve barbarsko-fasisticke agresije u ovu hasku perverziju izvrtanja istine i pretvaranja nasih svetaca, junaka i idealista u najgore monstrume ravne velikosrpskim fasistickim monstrumima Mladicu i Karadzicu (potezom haskog pera) koje vrlo vjerojatno upravo Carla del Ponte i Vel. Britanija dobro cuvaju i skrivaju da ponovno uniste hrvatsku drzavu i ponos.

Ovo sto sada rade hrvatskom narodu i drzavi kao kolektivu kroz pojmove "zlocinacki pothvat" su uradili i casnom blazenom A. Stepincu naravno uvijek u ime (hrvatskog) naroda.

Nista to ne mora biti, to hoce tako hrvatski veleizdajnici koji su pisali haske optuznice i koji su spremni na veleizdaju za korist britansko-srpskih interesa. 1945-2005 nas unistava britanska masonska ruka kojoj nas predsjednik, premijer jedu iz ruke. Ima li vece politicke perverzije trenutno na svijetu?

Mislim da je crkva, matica i branitelji na potezu da proglase i imenuju izvanredno stanje jer gubimo drzavu, pravo na istinu i pravo biti ravnopravni ljudi. Svi znamo da postoji grijeh propusta.

Iskreni hrvatski pozdravi i Boze budi i dalje u pomoci od ove urote hrvatskih veleizdajnika, politickih majmuna i britansko-srpsko-haskog trokuta.

  Hrvati AMAC - Hrvatski web portal
 »  Pobjeda Haga, izdana Hrvatska - vlast veleizdajnika do kraja
 »  Industrija lazi protiv blazenog Stepinca CNN-Latinica, vlada a Srbija u Hrvatskoj
 »  Hrvatska izumire - nema (drzavnog) novca za don Bakovica
 »  NDH, Bleiburg i mit o Jasenovcu
 »  Crkva hrvatskih mucenika na Udbini iz zahvalnosti
 » Zavrsna faza rasprodaje Hrvatske  koliko jos imamo Hrvatsku partizanskih pokolja
 »  10. obljetnica Dana hrvatske pobjede - 5.08.2005 - 5.08.1995
 »  Hrvati u BiH zrtve genocida, EU-a i hrvatske politicke sljepoce (veleizdaje)
 »  NDH, Bleiburg i mit o Jasenovcu
 »  Englezi Hrvatima i Ircima, Nacisti Zidovima prijatelji??
 »  Bez heroja ne bi bilo Hrvatske - vjecna im hvala i slava
 » Gost Hrvati AMAC foruma: dr. sc. Josip Jurcevic


 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

Hrvati AMAC

 

 

AMAC forum

HRVATSKI LIST


Panoptikum

"SLOBODNA DALMACJA"

Pleše konstatirao da je »Slobodna Dalmacija« potonula pod Račanovom uređivačkom ekipom!

Mladen Pleše, odnedavno novi glavni urednik Slobodne Dalmacije, nastoji realizirati nimalo laku zadaću koju je postavio novi vlasnik EPH, odnosno Nino Pavić: revitalizirati dnevnik koji je svojedobno bio moćan i utjecajan. Pleše je već na prvom sastanku sa suradnicima konstatirao da je naklada ovog splitskog dnevnika potonula i da iznosi oko 41.000 prodanih primjeraka. Račanova uređivačka ekipa je u posljednje četiri godine gotovo prepolovila prodanu nakladu. Dok je urednik bio Josip Jović, dnevna prodaja «Slobodne Dalmacije« bila je 65.000 do 75.000 primjeraka dnevno.

No, tada je vođena snažna kampanja da ga se smjeni i rasturi sve njegove najbliže suradnike i novinare, a u kam-

panji su prednjačile zdrave sindikalne Račanove snage predvođene novinarkom Davorkom Blažević, predsjednicom jednog od sindikata. Glavni prigovori protiv Jovića su bili da je smanjena prodaja Slobodne Dalmacije i da je velik zaposlio previše novinara. Naravno, iza toga se krio animozitet prema «desničaru» Josipu Joviću. Nakon nasilne smjene 2001. godine, Račanova uređivačka ekipa primila je oko tridesetak novinara, tako da ih je danas 190, mahom iz «Ferala», a što se naklade tiče, dogodio se kolaps. No, jurišnicima smjenom Jovića više ništa nije smetalo. Pleše sada ima zadaću povratiti bar dio onoga što je izgubljeno pretvaranjem Slobodne Dalmacije u bilten ekstremnih ljevičarskih snaga.